Handleiding

Winlijnen met uitleg
Zoek je naar een handleiding voor Hot 7, zodat je het spel goed onder de knie kunt krijgen? Wij adviseren je in ieder geval om een freeplay spel te starten tijdens het doornemen van deze handleiding. Op die manier kun je de informatie direct in de praktijk brengen, blijft het beter hangen en levert het je wellicht direct een mooi bedrag op. Wil je al direct om echt geld spelen? Doe dan eerst een storting om vervolgens aan de hand van de handleiding het Hot 7 slot te leren kennen.Knoppen en GAMBLE

Op het moment dat je de Hot 7 wilt spelen kom je in een scherm met daarin duidelijk de 5 rollen in beeld. Links en rechts van de rollen vind je de getallen 1 tot en met 5. Dit staat voor de winlijnen die er beschikbaar zijn. De eerste lijn loopt horizontaal van links naar rechts over het scherm, de andere lijnen kun je ontdekken door er even met je muis op te gaan staan. Speel je de Hot 7 met alle 5 de winlijnen? Dan kun je rekenen op een zo groot mogelijke kans op winst.

Onder de rollen van Hot 7 vind je informatie over je CREDIT en BET, je tegoed en de inzet die je per ronde doet. Je kunt de Hot 7 spelen met minimaal €0,05 per ronde, of je kunt dit op laten lopen tot €10 om meer risico te nemen. Hier weer onder vind je de knoppen AUTOSTART en EXIT, naast GAMBLE, BET en START. AUTOSTART kun je beter nog even laten voor wat het is tot je meer ervaring hebt, met EXIT vertrek je weer uit het spel, met BET kies je de inzet waar je mee wilt spelen en met START kun je de rollen in beweging zetten.

GAMBLE biedt je de mogelijkheid om na een winst in het basisspel de kans te krijgen dit te verdubbelen. Er opent dan automatisch een nieuw scherm, waarin je de mogelijkheid hebt om te voorspellen of er een rode of een zwarte speelkaart zal volgen. Doe je dit goed? Dan kun je rekenen op een verdubbeling van de winst! Je kunt minder risico nemen door gebruik te maken van HALF, of er via COLLECT voor zorgen dat de winst die je maakte terecht komt bij je tegoed in het basisspel.

START van het spel

Heb je de instellingen van Hot 7 begrepen en maak je desgewenst gebruik van de optie GAMBLE? Dan zorg je er via START voor dat je de rollen in beweging kunt brengen, wat betekent dat het spel kan gaan beginnen. De rollen zullen automatisch draaien en ook weer tot stilstand komen. Het spel gaat vanzelf na of je een winnende combinatie hebt kunnen maken. Is dit het geval? Dan zal de winlijn die je het bedrag heeft opgeleverd oplichten, zodat je goed op de hoogte bent waar het extra tegoed in je account vandaan komt.

Winlijnen van Hot 7

Zoals je kunt zien beschikt Hot 7 met 5 winlijnen over een relatief klein aantal. Dat betekent dat de kans op winst wat kleiner is dan bij een aantal andere gokkasten, die bijvoorbeeld tot wel 50 winlijnen bevatten. Houd er aan de andere kant echter rekening mee dat de winsten hoger oplopen zodra je deze eenmaal maakt. Bovendien heb je een kleinere inzet nodig, om hier aan de andere kant toch een mooi bedrag mee te kunnen verdienen. De Hot 7 is wat dat betreft een van de verborgen parels van Amatic, waar veel spelers na verloop van tijd meer waardering voor krijgen.

Wil je zelf nagaan hoe je er met de Hot 7 voor kunt zorgen dat je een mooi bedrag kunt verdienen? Je hoeft hiervoor nog geen storting te doen, het is voldoende om een freeplay spel te starten. Dit betekent dat je €100 van het online casino tot je beschikking krijgt, waarmee je kunt gaan spelen. Alle functies en mogelijkheden van het Hot 7 staan tot je beschikking. Heb je het spel onder de knie en ben je overtuigd van de goede kans op winst? Dan kun je zelf een storting doen om je ervaring in de praktijk te brengen.