Fruitsymbolen

Winschema met fruitsymbolen
De Hot 7 heeft de uitstraling van een bekende fruitautomaat, met de symbolen die we allemaal goed kennen. Het grote voordeel hiervan is dat je het spel op een heel vertrouwende manier kunt spelen, terwijl je er aan de andere kant voor zorgt dat je een nieuwe Amatic gokkast kunt ontdekken. Heb je hier nog weinig ervaring mee, of wil je je kennis weer even opfrissen? Wij lopen samen met je door de verschillende fruitsymbolen op de Hot 7 gokkast heen, zodat je hier weer een goed beeld van hebt.Paytable van de Hot 7

Je kunt de paytable van de Hot 7 gokkast oproepen via het info-menu in het spel, door linksboven op de vlag voor de taal te klikken. Vervolgens kun je via de helpfunctie informatie inwinnen over het spel, onder andere over de uitbetalingen van de verschillende logo’s en de winlijnen die er in het spel aanwezig zijn. Neem deze informatie goed in je op, zodat je bijvoorbeeld goed weet welke symbolen je de hoogste winst op zullen leveren. Indien je vaker fruitautomaten speelt ken je de waarde van de fruitsymbolen wellicht al, in andere gevallen levert het je waardevolle informatie op over het Hot 7 slot.

Je kunt in de paytable van de Hot 7 bijvoorbeeld zien dat het de 7’s zijn die je de meeste winst opleveren, iets dat natuurlijk in lijn is met de titel van dit slot. Je kunt zelfs bij 3 van deze symbolen al een mooi bedrag verdienen, waarmee je de inzet die je deed direct terug hebt. Daarnaast is het de moeite waard om op zoek te gaan naar de watermeloenen en de blauwe bessen, aangezien ook die je een mooi bedrag aan winst op zullen leveren.

Slaag je erin bijvoorbeeld de sinaasappels of de citroenen te verzamelen? Je kunt ook hiermee zorgen voor een aantrekkelijke winst, net als met de kersen. Houd er aan de andere kant rekening mee dat de bedragen wat lager uit zullen vallen. Uiteraard komen deze symbolen meer voor op de fruitautomaat, waardoor de kans op winst groter is en je vaker een klein bedrag bij zal kunnen schrijven. Op die manier is de Hot 7 een aantrekkelijke gokkast en zorg je er daarmee voor dat je op een prettige wijze een van de Amatic slots uit het online aanbod kunt spelen.
2, 3, 4 of 5 symbolen

Het bijzondere van het Hot 7 slot is dat je in bijna alle gevallen 3 symbolen of meer nodig hebt om tot een te verdienen bedrag te komen, behalve met de kersen. Zelfs wanneer je er maar 2 van draait kun je rekenen op een mooi bedrag, waardoor de kans vrij groot is dat je eens in de paar ronden een bedrag bij kunt schrijven. Van de andere symbolen heb je er minimaal 3 nodig voor een uitbetaling. Wil je winst maken ten opzichte van je inleg? Zorg er dan voor dat je 5 van de symbolen draait.

Scatter symbolen verzamelen

Een bijzondere vermelding verdienen de scatter symbolen die je kunt draaien op de Amatic gokkast. Het gaat in dit geval om de sterren, die je af en toe tegen zal komen. Deze symbolen hebben naast de fruitsymbolen een bijzondere rol, aangezien ze overal over de rollen voor mogen komen. Onafhankelijk van het aantal winlijnen dat je actief maakt mogen de scatters overal staan, indien je er 3 of meer weet te draaien ontvang je een mooie prijs. Dit biedt wat dat betreft altijd een extraatje, ook op het moment dat je de Hot 7 slechts met een enkele winlijn en een lage inzet wenst te spelen.

Zoals je merkt kunnen de fruitsymbolen en de scatters je op allerlei verschillende manieren een mooi bedrag opleveren, waardoor het de moeite waard is om het Hot 7 slot zelf uit te proberen. Maak hiervoor gebruik van een gratis oefenspel door middel van freeplay, of doe zelf een storting. Op die manier zorg je ervoor dat je toe kunt werken naar een mooi bedrag, of je in ieder geval kunt genieten van de spanning van het spel. Waar je ook naar op zoek bent, het Hot 7 slot is naast de andere Amatic slots een uitstekende keuze.