Amatic

Heb je het Hot 7 slot een aantal keren gespeeld en ben je daarnaast op zoek naar iets nieuws, of ben je benieuwd welke Amatic spellen er nog meer beschikbaar zijn? Wij zetten drie van de spellen voor je op een rij die zeer de moeite waard zijn. We speelden de spellen zelf en vertellen je graag meer over Games Bond, Golden Idol en Ice Voyage. Zorg met deze spellen voor wat afwisseling ten opzichte van het Hot 7 slot, of zorg ervoor dat je meer algemene ervaring op kunt doen met de Amatic slots die er beschikbaar zijn.Games Bond

Ten eerste willen we je Games Bond aanraden, een van de spellen met een duidelijke verwijzing naar de held uit zowel boeken als films. Uiteraard leg je eenvoudig de link met James Bond, vooral wanneer je bovendien de snelle auto’s, de sexy vrouwen en de gevaarlijke bad guys in het spel tegenkomt. Reken op slimme gadgets en natuurlijk de wodka martini, shaken not stirred. Je komt met Games Bond van Amatic in een totaal andere wereld terecht, ten opzichte van het Hot 7 slot en ten opzichte van wat je in je eigen omgeving gewend bent.

Je speelt het Games Bond slot op 5 rollen, in combinatie met 5, 10 of 20 winlijnen. Het aantal winlijnen is op die manier behoorlijk uit te breiden ten opzichte van het Hot 7 slot. Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens het bonusspel free spins te verdienen, net als tal van extra credits die je in het basisspel weer kunt gebruiken. Verder kun je er met het Casino Jeton symbool voor zorgen dat de winsten per winlijn op zullen lopen, waardoor je met de Games Bond gokkast de mogelijkheid hebt als een ware James Bond tekeer te gaan.

Golden Idol

Daarnaast is ook Golden Idol een zeer interessant slot van Amatic, dat we je absoluut niet willen onthouden. Het is opnieuw een slot met 5 rollen, die je speelt met 5, 10 of 20 winlijnen. Tijdens het bonusspel heb je de kans om meer credits te winnen voor het basisspel, of zorg je er met free spins voor dat je langer door kunt blijven spelen. Dankzij de bonus multiplier lopen de bedragen tijdens de bonus een stuk sneller op, waardoor je de prijzen op kunt stapelen op de Golden Idol en Amatic je hoge verwachtingen meer dan waar zal maken.

Het is de kunst om de Temple Bonus symbolen te verzamelen, indien je er daarvan 3 bij elkaar speelt kun je de Temple Bonus spelen. Het is tijdens dat spel de bedoeling om op zoek te gaan naar de Golden Idol, het figuur dat centraal staat tijdens dit spel. Slaag je erin er daar 3 van te vinden tijdens de bonus? Dan kun je de Temple Bonus II spelen, waardoor je de 3 deuren naar de Temple Bonus kunt bereiken. Speel een oefenspel om dit onder de knie te krijgen, of gebruik een spel om echt geld dat je daadwerkelijk een mooie winst op zal leveren.

Ice Voyage

Ten derde is het de moeite waard om het spel op de Hot 7 af te wisselen met een spel op Ice Voyage, ook een gokkast van Amatic. Ondanks de koude uitstraling van de gokkast kun je rekenen op hete winsten, die je meteen helpen te ontdooien of je een gat in de lucht laten springen. Het is onder andere de moeite waard om op zoek te gaan naar het wild symbool en de scatter symbolen, die je winsten op de winlijnen en een aantrekkelijke bonus op kunnen leveren.

Je speelt ook dit slot op 5 rollen en 5, 10 of 20 winlijnen, waardoor de drie slots goed met elkaar in lijn liggen. Je kunt op zoek gaan naar het symbool van een kompas, om de bonus te activeren. Je hebt hiervoor 3 van deze symbolen nodig op het scherm. Tijdens de bonus zal je merken dat je de kou even niet meer voelt, maar dat het juist aardig heet aan kan gaan voelen. Tijdens de bonus kun je een nieuwe bonus verdienen, om het slot langere tijd te blijven spelen en de winsten bij Amatic stuk voor stuk op te stapelen.